Boaz is geboren!

geplaatst in: Geen categorie | 0

‘Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel.

Gelukkig de treurenden, want zij zullen getroost worden.

Gelukkig de zachtmoedigen, want zij zullen het land bezitten.

Gelukkig wie hongeren en dorsten naar gerechtigheid, want zij zullen verzadigd worden.

Gelukkig de barmhartigen, want zij zullen barmhartigheid ondervinden.

Gelukkig wie zuiver van hart zijn, want zij zullen God zien.

Gelukkig de vredestichters, want zij zullen kinderen van God genoemd worden.

Gelukkig wie vanwege de gerechtigheid vervolgd worden, want voor hen is het koninkrijk van de hemel.’

Beste vrienden en familie,

 

Ons leven is de afgelopen maanden flink veranderd! Hoog tijd om weer van ons te laten horen! Op 20 september zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Boaz! Dorien en Boaz hebben de bevalling goed doorstaan en het is heerlijk om dit mannetje erbij te hebben. Hij groeit goed, van ruim 3 kg bij de geboorte tot bijna 5 kg bij 2 maanden. Een hele verandering, maar we beginnen inmiddels handigheid te krijgen met luiers verwisselen, badderen, het aan- en uitkleden van zo’n klein wezentje. Het lukt ondertussen ook weer om ons te richten op de training, werk en solliciteren en de voorbereidingen voor Ghana.

Het zwangerschapsverlof van Dorien loopt binnenkort ten einde en zij gaat haar vaardigheden als verpleegkundige weer inzetten in het ziekenhuis; het Medisch Centrum Alkmaar deze keer! Dorien vindt het erg leuk om weer in het ziekenhuis aan de slag te gaan, omdat de complexiteit van de zorg en de technische handelingen uitdagend zijn voor haar. Gerben werkte tot voor kort nog in het Bronovo ziekenhuis, en is druk aan het solliciteren in de omgeving van Zaandam. We willen beiden tot ons vertrek naar Ghana ons beroep blijven uitoefenen om hierin scherp te blijven.

Maar de voorbereidingen voor ons vertrek naar Ghana liggen ook niet stil! We hebben inmiddels gehoord dat de hervormde gemeente van Hazerswoude-Dorp onze uitzendende gemeente wil zijn. We zijn erg blij en dankbaar om te merken dat deze gemeente deel wil zijn van de visie die we hebben en achter ons willen staan. Dorien heeft nog een voorbereidende cursus van 3 dagen gevolgd over het communiceren van je visie, het opzetten van een TFT en meer praktische zaken rondom ons vertrek naar Ghana. Naar aanleiding hiervan hebben we ook een Boon in Afrika Facebookpagina aangemaakt. Ook heeft het ons uitgedaagd om onze passie kort maar krachtig samen te vatten: Loving people, bringing Life! Intussen zijn ook bezig geweest met het samenstellen van een Thuis-Front Team (TFT). De mensen in dit team zullen ons praktisch ondersteunen en een belangrijke schakel vormen in de communicatie tussen u en ons. We hopen in de volgende nieuwsbrief het Thuis-Front Team aan jullie voor te kunnen stellen!

Dank voor uw steun, meeleven en gebed!

Groet en Gods zegen,

Gerben en Dorien Boon & Boaz

1623645_829283893770974_8968202600289305748_n