Dineren met een doel

geplaatst in: Geen categorie | 0

‘Kijk maar, de winter is voorbij, de regentijd is afgelopen.
Op het veld staan weer bloemen,
de tijd om te zingen breekt aan, de roep van de tortelduif klinkt over het land.
De vijgenboom draagt zijn eerste vruchten al, en wat ruikt de bloeiende wijnstok heerlijk!’

Hooglied 2
Beste vrienden en familie,

De afgelopen tijd hebben we genoten van het feit dat de lente nu toch ook is aangebroken in Nederland! Heerlijk om de warmte en het licht van de zon weer te voelen!
De vorige nieuwsbrief is nog niet zo lang geleden verstuurd, maar er zijn alweer de nodige ontwikkelingen die we jullie niet willen onthouden!

IMG_3806-1

De vernieuwde website is er!
Onze website www.booninafrika.com heeft een nieuw jasje gekregen! We zijn erg blij met de nieuwe huisstijl. De website is nu ook op de tablet en telefoon leesbaar. Ook is het logo vernieuwd. Alle eerdere verhalen van Ghana zijn nog steeds terug te lezen, evenals de foto’s van onze eerdere Ghana reizen.

We hebben in de tussentijd ook een Facebook-pagina Boon in Afrika gemaakt, waarin we tussen de nieuwsbrieven door korte berichtjes en foto’s plaatsen. Like!

IMGP4463-1

Boon-in-Afrika Diners
De Boon-in-Afrika Diners zijn terug! Drie jaar geleden hebben we met veel plezier verschillende diners georganiseerd voor onze achterban in de aanloop naar onze reis naar Ghana. In de aanloop van ons vertrek eind dit jaar willen we jullie graag weer ontmoeten onder het genot van een heerlijke maaltijd! Tijdens de maaltijd zullen we wat uitgebreider vertellen over onze visie voor Noord-Ghana en is er alle ruimte om met ons hierover verder in gesprek te gaan. Diners worden dit keer op verzoek georganiseerd bij u thuis. Dus verzamel een groep van minimaal 10 personen en neem contact met ons op!

Wanneer gaan we nou eens?
Inmiddels is er meer zicht op de periode dat we hopen te vertrekken. Om verschillende redenen lijkt de maand december van dit jaar het meest geschikt. Nu zijn we hard aan het werk om alle voorbereidingen te treffen en onze financiƫle support rond te krijgen. Wanneer we minimaal 80% hiervan hebben kunnen we onze tickets gaan boeken! Helpt u mee?

We hopen jullie snel weer te zien en te spreken!

Groet en zegen,

Gerben en Dorien