Inpakken en Uitpakken

geplaatst in: Geen categorie | 0

Beste vrienden en familie,

In deze vakantieperiode van onze kant weer een bericht! De zomer is voor ons altijd een feestelijke periode. We vieren onze verjaardagen en onze trouwdag! Gerben is 21 juli jarig geweest en Dorien 12 augustus. En 18 augustus waren we 6 jaar getrouwd! En in september hoopt Boaz alweer 1 jaar te worden! Het zijn dus altijd momenten waarin we met dankbaarheid terugkijken op wat er allemaal gebeurd is het afgelopen jaar en met verwachting vooruit kijken naar wat het nieuwe jaar gaat brengen.

Frankrijk
Begin juli konden we heerlijk twee weken op vakantie. We hebben op een heerlijk rustige camping in Frankrijk gezeten, en konden daar goed tot rust komen. Alles op ons gemakje, mede omdat de temperaturen aardig tropisch waren met uitschieters naar 37 graden! Boaz heeft vooral in een badje gezeten, Dorien had tijd om een aantal boeken te lezen en Gerben heeft twee schilderijen gemaakt. Tijdens een wandeling die we maakten over de rotsen, zagen we twee arenden rakelings voorbij zweven, wat ons erg deed denken aan de tekst: ‘zij de hopen op de Heer krijgen nieuwe kracht, zij stijgen op met vleugels als arenden’. Een bemoediging voor ons in een drukke tijd!

Barbecue’s
Verder hebben we deze zomer verschillende barbecues gehouden! We hebben ervan genoten om veel mensen te ontmoeten, een heerlijke maaltijd neer te zetten en ons verhaal, visie en hart te delen. Telkens weer stonden we onze auto in te pakken met eten, drinken en andere spullen! De locaties waar we naartoe gingen liepen uiteen van tuin tot stadspark. De sfeer was goed door de mooie mensen, het lekkere eten, de vuurkorf en het goede weer.
Heeft u dit allemaal moeten missen? Op zaterdag 5 september is uw kans! We organiseren dan een Barbecue bij ons thuis in Zaandam! Meld u hier aan!

Planning
Vanaf september zullen we ons nog intensiever gaan richten op het vertrek naar Ghana. Omdat we in deze tijd veel dingen moeten regelen en mensen willen blijven ontmoeten, zullen we beiden dan ook stoppen met werken. Dan wordt het echt opruimen en inpakken en hopelijk in december oppakken en inruimen..!
Qua financiƫn zitten we nu op ongeveer 50% van ons maandelijks budget! Een belangrijke mijlpaal voor ons, waar we erg blij mee zijn! Nu op naar de 80% om de tickets te kunnen boeken en daarna de 100% wanneer we echt weggaan! Helpt u ook mee?

Groet en zegen,

Gerben, Dorien en Boaz Boon