Tickets geboekt!

geplaatst in: Geen categorie | 0

‘I am not alone, I am not alone.
You will go before me, You will never leave me.

Kari Jobe

Beste vrienden en familie,

De weken vliegen voorbij. Er is weer zoveel gebeurd in de afgelopen tijd, dat we ons leven soms gingen omschrijven als een achtbaan…

IMG_7055

Tickets Geboekt!
Vandaag was dan echt het moment aangebroken waar we al zo lang naar uit hebben gekeken: het boeken van onze tickets naar Ghana! Hoera! Of zoals Boaz met z’n nieuw geleerde woordje zou zeggen: Halleluja! In de laatste weken zijn veel mensen financieel betrokken geraakt, waardoor we afgelopen weekend voorbij de 80% het benodigde budget zijn gegaan. We zijn hier enorm dankbaar voor en ervaren dit als een wonder en bevestiging van God. Onze vertrekdatum staat gepland op maandag 18 januari 2016.

Lief en Leed
Eind oktober kwamen lief en leed dicht bij elkaar. We kregen het blijde nieuws dat we oom en tante zijn geworden! De zus van Gerben is bevallen van een prachtig jongetje Jelte! Een bijzonder moment om nog mee te mogen maken hier in Nederland!
Rond dezelfde tijd kregen we ook het nieuws dat de moeder van Dorien was opgenomen in het ziekenhuis en onverwachts een operatie moest ondergaan. Dat was allemaal even schrikken. De operatie is gelukkig goed verlopen en is het nu vooral aansterken en herstellen na de operatie.

IMGP4226-1

Opruimen en Inpakken
Door je spullen heengaan en denken: Gaat het mee? Gaat het weg? Slaan we het op? Dat is nu aan de orde van de dag voor ons! Het meenemen en opslaan proberen we tot een minimum te beperken, dus er zal redelijk wat weggaan. Marktplaats is een grote vriend aan het worden. Heeft u huisraad nodig of kent u iemand die spullen van ons wil overnemen? Stuur dan even een mailtje naar info@booninafrika.com

Uitzenden en Uitzwaaien
Nu we onze vertrekdatum weten, willen we nog een aantal andere data doorgeven. Op zondag 20 december zullen we in de ochtenddienst worden uitgezonden vanuit de Hervormde Gemeente te Hazerswoude-Dorp. Jullie zijn van harte welkom om van dit moment getuige te zijn.
Eigenlijk willen we jullie allemaal natuurlijk nog persoonlijk spreken en ontmoeten voor ons vertrek, maar dat is praktisch gezien helaas niet haalbaar. Om die reden leek het ons een goed idee om een afscheidsfeestje te geven! Een moment van ontmoeting, gezelligheid en afscheid nemen. Dit is gepland op zaterdag 2 januari 2016 in de regio Den Haag van 14.00 – 17.00 u en 20.00 – 23.00 u. Verdere details volgen nog. We hopen u hier ook graag te ontmoeten! Meldt u zich hier vast aan!

BiA kerstkaarten crop

Boon-in-Afrika Kerstkaarten
Dit jaar hebben we met foto’s uit Ghana een vijftal mooie kerstkaarten ontworpen en laten drukken! U kunt dit jaar al uw kerstwensen versturen in een zonnige Afrikaanse stijl! De kaarten kosten slechts 5,– voor een setje met 5 verschillende kaarten! Bestel ze nu via info@booninafrika.comVanaf een bestelling van 5 setjes verzenden we het gratis! In Hazerswoude-Dorp zijn de kaarten ook verkrijgbaar in de boekenhoek en de regenboog!

We wensen u een goede voorbereiding op de komende feestdagen!

Groet en zegen,

Gerben, Dorien en Boaz Boon